Team

Wij geloven in de kracht van plezierige samenwerking. Daar kan de onderneming en de ondernemer beter van worden.

Bij al onze participaties is en blijft de ondernemer de baas. Ons investeringsfonds MGF neemt altijd een minderheidsbelang. Bij een exit bieden wij altijd eerst de ondernemer ons aandelenpakket weer aan. En dat tegen dezelfde waarderingsformule als bij aanvang. Continuïteit is daarmee gegarandeerd.

Paul van Logtestijn

Partner

“Als ik mee mag denken hoe we de onderneming gezond kunnen maken of houden, ben ik in mijn element”

Meer over Paul

Al jarenlang ben ik dagelijks in contact met ondernemers van allerlei soorten bedrijven. Het valt mij op dat ondernemers over een enorme veerkracht beschikken en tomeloos veel energie hebben. De toewijding waarmee zij hun bedrijf opbouwen, is inspirerend. Ook zelf heb ik een passie voor ondernemen die ik graag met andere ondernemers deel. Ik word erg enthousiast als ik samen met een ondernemer creatief mag nadenken hoe de bedrijfsvoering nog beter kan. Hoe we de onderneming gezond kunnen maken. “

Paul van Logtestijn studeerde Economie aan de Landbouw Universiteit te Wageningen. In 1986 wordt hij geselecteerd voor het management development programma van de Amro Bank, waar hij onder andere de functie van kantoordirecteur bekleedt.
Vanaf 1989 draagt hij bij Coopers & Lybrand, samen met anderen, bij aan de uitbouw van de Fusie- en Overname-afdeling. Van 1991 tot en met 1995 heeft hij met succes voor eigen rekening en risico bedrijven gekocht, dagelijks geleid en weer verkocht. In 1996 keert hij terug naar het adviseurschap, waar hij van 2003 tot eind 2014 partner was bij Rembrandt F&O. Meer dan 25 jaar ervaring in het vak, in combinatie met zijn eigen praktijkervaring als ondernemer, maakt hem een unieke adviseur op dit gebied in Nederland. Paul is als commissaris verbonden aan een aantal Nederlandse bedrijven.

MGF PAUL VAN LOGTESTIJN

Stefan Damen

Partner

“Als econometrist ben ik nou eenmaal gek op het kraken van data.”

Meer over Stefan

“Familiebedrijven zijn de motor van de Nederlandse economie. Het unieke hiervan is dat juist dit type bedrijf gericht is op langetermijnvisie. Deze visie levert uiteindelijk voor iedereen het meeste op: innovatie, werkgelegenheid, economische groei en daarmee continuïteit. Ik krijg veel energie om samen met ondernemers te sparren over het ideale toekomstplaatje. Helemaal interessant wordt het om samen met de ondernemer de mouwen op te stropen, te gaan analyseren en rekenen en bedrijfsprocessen te verbeteren. Op deze manier probeer ik mijn steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van zakelijk Nederland.”

Stefan Damen studeerde Econometrie aan de Universiteit van Tilburg. In 2011 wordt hij geselecteerd voor het traineeship programma van Rembrandt Fusies & Overnames, waar hij verschillende ondernemers succesvol adviseert bij overnametrajecten. Stefan ontwikkelde zich in die periode tot een zeer gedreven financiële specialist met diepgaande kennis.

Ab van Urk

Partner

“Als ik je een advies mag geven”

Meer over Ab

“Ondernemer” is voor mij een eretitel. Familiebedrijven zijn in mijn visie essentieel voor de Nederlandse economie. In de afgelopen 25 jaar heb ik veel ondernemers mogen begeleiden bij de aan- of verkoop van hun bedrijf. Ik ben gecharmeerd van de no-nonsens mentaliteit en de slagkracht van veel ondernemers. In 2015 heb ik mijn kennis en ervaring als adviseur vastgelegd in het boek: Als ik je een advies mag geven”.

Ab van Urk studeerde na zijn kandidaats Rechten in Utrecht, Bedrijfskunde in Delft. In 1984 doorloopt hij het management development programma van de ABN Amro Bank, waar hij onder meer enige jaren werkt als directeur zakelijk op een van de grotere kantoren. Tussen 1989 en 2002 was Ab betrokken bij het opzetten en leiding geven aan fusie- en overname-afdelingen bij Coopers & Lybrand, Deloitte en Touche en BDO accountants en adviseurs. In 2003 richtte Ab samen met 2 partners Rembrandt F&O op. Deze organisatie groeide binnen enkele jaren uit tot marktleider op het gebied van fusies en overnames in hun marktsegment. Sinds 1991 vervult hij daarnaast verschillende commissariaten en participeert hij in diverse ondernemingen.

Heimen Smit

Investment Manager

“Het geeft mij energie om met ondernemers aan de weg te timmeren en samen de beste resultaten te behalen”

Meer over Heimen

“Ondernemers zijn superspecialist in hun vakgebied en hebben een groep mensen om zich heen verzameld om succesvol in hun markt te opereren. Ze begrijpen hoe belangrijk het is om te werken met de besten en hoe waardevol samenwerking is om optimaal resultaat te behalen. Daarom vind ik het zo inspirerend en motiverend om met ondernemers te werken. Waar mogelijk steek ik graag de handen uit de mouwen om groei van de onderneming te versnellen en/of te ondersteunen bij het realiseren van een management buy-out.”

Heimen Smit studeerde Internationale Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit en behaalde zijn master in Finance & Investments. In 2012 start hij bij Rembrandt Fusies & Overnames waar hij ondernemers en familiebedrijven adviseert bij aan- en verkooptrajecten, alsmede bij het verkrijgen van bancair- en risicodragend (groei)kapitaal. Van 2016-2020 is Heimen in Canada om te ondersteunen bij het familiebedrijf en daarnaast vervulde hij verschillende Corporate Finance functies waaronder bij KPMG. Met zijn kennis en ervaring wil Heimen voor MKB ondernemers & ondernemingen een partner zijn waar ze mee vooruit kunnen.

Kennismaken?

We doen wat we beloven. Dat zul je ervaren als je ons leert kennen.