Bio-Connect

 

“Na drie jaar kocht ik, bij exit, mijn aandelen terug tegen dezelfde waarderingsformule.”

Prettige en constructieve samenwerking

Bio-Connect wilde een aandeelhouder uitkopen. Het bedrijf werd opgericht in 2004 en ontwikkelde zich snel tot een gespecialiseerd distributeur van life-science reagentia. In 2015 nam MBO & Groei Fonds (MGF) een deelneming in het bedrijf. Het doel om de oorspronkelijke aandeelhouder uit te kopen werd daarmee gerealiseerd. Bovendien maakte MGF het ook mogelijk en de verwachte groei te financieren.
Er werd prettig en constructief samengewerkt. En met succes! In eerste instantie werden openstaande dossiers aangepakt zoals het verbeteren van het valutamanagement, de interne organisatie en het Management Informatie Systeem. Vervolgens is ook gekeken naar expansie en werd in België Forlab overgenomen. De integratie met Bio-Connect verliep soepel en de Belgische markt werd al snel succesvol bewerkt.

Bio-Connect en Forlab stonden er na drie jaar goed voor. Eigenaar Anand Lachmansingh heeft gebruik gemaakt van zijn optierecht en de aandelen van MGF overgenomen.  Geheel conform de werkwijze van MGF.

Bij MGF hebben we veel ervaring met het uit kopen van aandeelhouder(s).

www.bio-connect.nl

Er werd prettig en constructief samengewerkt. En met succes!

Kennismaken?

We doen wat we beloven. Dat zul je ervaren als je ons leert kennen.