Onze structuur

In de portefeuille van de Rabobank hebben wij de positie van een MKB Fonds, een groei fonds voor ondernemers in het MKB.

Raad van Advies

MGF heeft een Raad van Advies bestaande uit  Laura Alberga (Portfolio Manager Corporate Investments) en Rogier Leenheers (Portfolio Manager Corporate Investments).

Laura Alberga

“Vanuit mijn functie bij Rabo Corporate Investments ben ik betrokken bij MGF. Dit fonds dat zich richt op (familie)bedrijven is een mooie aanvulling in de portefeuille van Rabobank. De oprichters van het Fonds zijn uitermate slagvaardig. Met hun jarenlange ervaring in dit segment en hun efficiënte werkwijze weten zij als geen ander hoe ze familiebedrijven goed kunnen bedienen.”

Rogier Leenheers

“Ook ik ben vanuit mijn functie bij Rabo Corporate Investments betrokken bij MGF. Er is bij MGF expertise aanwezig die aanvullend is op die van Rabobank. Daardoor kunnen Rabobank en MGF elkaar wederzijds versterken en bedrijven kunnen profiteren van zowel de kennis en kunde van Rabobank als van MGF.”

Investeringscomité

Twee leden van het team vormen het investeringscomité: Ab van Urk en Paul van Logtestijn. Eén van beiden is altijd betrokken bij een investeringstraject. Door deze werkwijze is het MGF in staat om snel beslissingen te nemen.

Kennismaken?

We doen wat we beloven. Dat zul je ervaren als je ons leert kennen.