‘Yoghurt Barn is een jong bedrijf dat enorm snel gegroeid is. Marges in retail zijn krap en zeker in de snelle groeifase kreeg monitoring niet altijd de aandacht die het verdiende. Dankzij daadkrachtig optreden van MGF is er nu een fraai dashboard en hebben we uitstekend inzicht in de operationele performance.’

Wouter Staal, Chief Yoghurt Ambassador (Yoghurt Barn)

Bekijk de participatie Yoghurt Barn

‘Mooie stands en meubels bouwen doen wij met gevoel. Voor ons is de samenwerking met MGF dan ook erg prettig. Wij ervaren het als zeer constructief en inderdaad, met gevoel.’

Bart Berkhout, CEO Marques vormmakers.

Bekijk de participatie Marques Vormmakers

‘Ik ben baas in eigen huis gebleven. Vooraf was mijn grootste zorg dat een externe investeerder op mijn stoel zou gaan zitten. En dat ik mijn zeggenschap kwijt zou raken.’

Hans Maltha, CEO Burst, digital marketing agency.

Bekijk de participatie Burst

‘Eén van de redenen om voor MGF te kiezen was vanwege hun belofte dat de continuïteit van ons familiebedrijf gegarandeerd was.’

Ron en Renate van Ommeren, eigenaren Modulo Milieustraten

Lees het verhaal van onze ambassadeurs 

‘Binnen 7 weken na eerste kennismaking werd de deal gesloten. Wat een snelle besluitvorming bij MGF! Dat kwam mij goed uit want ik had haast toen ik een investeerder zocht vanwege de groeikansen die ik zag.’

Rogier van Sambeek, CEO Kanters Special products.

Bekijk de participatie Kanters

Kennismaken?

We doen wat we beloven. Dat zul je ervaren als je ons leert kennen.