‘Yoghurt Barn is inmiddels getransformeerd naar YB met eigen retail producten en een franchiseformule. MGF ondersteunt me met raad en daad.’

Wouter Staal, Chief Yoghurt Ambassador (YB- voorheen Yoghurt Barn)

Bekijk de participatie YB

‘De vraag naar stands daalde in corona tijd stevig door uitval van beurzen/evenementen. We hebben samen met MGF de bakens kunnen verzetten en zijn trots op onze nieuwe My Home Office.’

Bart Berkhout, CEO Marques vormmakers.

Bekijk de participatie Marques Vormmakers

MGF was een geweldige partner! Ik ben ze erg dankbaar voor alle steun en adviezen door de jaren heen. We hebben met elkaar een fantastische reis achter de rug en samen een groot succesverhaal neergezet. Als ik het over mocht doen zou ik direct weer met MGF in zee gaan.”

Hans Maltha, CEO Burst, digital marketing agency.

Bekijk de participatie Burst

‘Eén van de redenen om voor MGF te kiezen was vanwege hun belofte dat de continuïteit van ons familiebedrijf gegarandeerd was.’

Ron en Renate van Ommeren, eigenaren Modulo Milieustraten

Lees het verhaal van onze ambassadeurs 

‘Binnen 7 weken na eerste kennismaking werd de deal gesloten. Wat een snelle besluitvorming bij MGF! Dat kwam mij goed uit want ik had haast toen ik een investeerder zocht vanwege de groeikansen die ik zag.’

Rogier van Sambeek, CEO Kanters Special products.

Bekijk de participatie Kanters

Kennismaken?

We doen wat we beloven. Dat zul je ervaren als je ons leert kennen.