Continuum en Acknowledge hebben recent een samenwerkingsovereenkomst getekend. “Vanuit ons datacenter voorzien wij Continuum van een moderne, veilige en beheerde werkplek met een hoge beschikbaarheid”, vertelt Daniël van Straaten, projectmanager bij Acknowledge. Continuum maakt gebruik van de private cloud dienst van Acknowledge in het datacentrum van NLDC, partner van Acknowledge.

Ook de hardware voor de werkplekken wordt via Acknowled gegeleverd en beheerd. Stefan Serkel, Director of IT bij Continuum: “Door alles bij één leverancier onder te brengen houden we focus en ontwikkelen we een echt partnership.”
In het Tier 4 gecertificeerde datacenter van NLDC in Brainport Eindhoven is Continuum verzekerd van de hoogst haalbare beschikbaarheid. Het is ontworpen en gebouwd volgens de strengste normen. En duurzaam. Het datacenter beschikt ook over de nodige certificeringen, zoals PCI DSS.

Dennis de Smidt, Senior Director Operations Europe van Continuum, zegt hierover: “zekerheid, veiligheid, flexibiliteit en continuïteit zijn kernbegrippen binnen Continuum als we het over ons datacenter en de bijbehorende cloud oplossingen hebben. Het is voor onze opdrachtgevers essentieel dat ze met outsourcing van hun klantprocessen kunnen rekenen op een organisatie waarin uptime en compliancy aan de hoogste eisen voldoet. Met de keuze voor Acknowledge en NLDC zorgen we dat we nu en in de toekomst klaar zijn voor groei van de organisatie met hulp van gespecialiseerde partners die ons ontzorgen en innovatieve oplossingen toevoegen aan ons dienstenpakket.”

Acknowledge is één van de participaties van MGF.