Investeringsfonds MGF heeft samen met Guido Leduc alle aandelen van The DOC overgenomen. The DOC is een snelgroeiende IT onderneming in Weert. Guido is al sinds 2014 algemeen directeur.

Guido Leduc, directeur en eigenaar van The DOC
“The DOC bestaat al meer dan 20 jaar en is uitgegroeid tot full service provider van Oracle technologie. Van algemeen directeur naar DGA is een lang gekoesterde wens die nu in vervulling is gegaan. Ik ben trots op The DOC en haar medewerkers en wil samen met MGF de onderneming verder uitbouwen.”

Stefan Damen, partner bij MGF, over de participatie
“The DOC is een prachtig bedrijf met gemotiveerde medewerkers en een goed management-team onder leiding van Guido Leduc. In de aanloop naar de transactie hebben we al intensief met Guido samengewerkt. Het voelt alsof we elkaar al lang kennen terwijl we nu pas echt als natuurlijke partners kunnen gaan samenwerken. We zijn er van overtuigd dat we samen The DOC verder kunnen uitbouwen.“

Over The DOC  

The DOC is een IT bedrijf met focus op specifieke technologieën zoals Oracle en No-Code. Business en IT wordt door The DOC samengebracht, waarbij data het sluitstuk is. De consultants en ontwikkelaars ondersteunen diverse ondernemingen bij het inrichten en beheren van hun ICT-omgevingen. The DOC is winnaar van de Tech Data Oracle Cloud Award in 2020. Het is een beloning voor 20 jaar bouwen. Het aantal klanten en de omzet groeit al jaren. The DOC bereidt zich voor op verdere groei in de komende jaren.