Groeikapitaal zorgt voor versnelling.

 

DNM Holding, met als grootste activiteit online platform www.amagard.com, is de afgelopen jaren sterk gegroeid met het leveren van zwaardere materialen voor rondom het huis. Met het aantrekken van groeikapitaal kan de groei worden gecontinueerd.

Maarten Kranendonk, ondernemer achter en eigenaar van DNM Holding
“We opereren in een competitieve markt en hebben de ambitie om daar een toonaangevende speler te zijn. Dat vergt dat we continu bezig zijn met innovaties op het gebied van assortiment en logistiek. De investeringsbedragen worden steeds groter en het nemen van de juiste beslissingen zo mogelijk steeds belangrijker. Samen met mijn MT en met professionele ondersteuning van MGF zie ik voor DNM enorm veel groeimogelijkheden.”

Paul van Logtestijn, partner bij MGF, over de participatie
“DNM Holding is een uniek bedrijf met een markante ondernemer. De gerealiseerde groei in de afgelopen jaren is zonder meer indrukwekkend en nu mogen we samen met Maarten en zijn MT de volgende groeifase realiseren. We hebben in de afgelopen maanden veel contact gehad met Maarten en zijn er op voorhand van overtuigd dat we het natuurlijk partnerschap ook echt samen succesvol kunnen invullen.“

Over DNM Holding
DNM Holding, gevestigd te Waalwijk, heeft verschillende werkmaatschappijen die zwaardere materialen voor rondom het huis leveren. Een belangrijke activiteit is het leveren van siergrind en zand via het online platform www.amagard.com. De onderneming heeft eigen steengroeves, depots en transportmiddelen. Door haar grote logistieke efficiency is ze een betrouwbare leverancier van zowel consumenten als bedrijven. Met ruim 50 medewerkers, aangestuurd door een sterk MT, en verkoop in meerdere Europese landen is er een stevig fundament voor verdere groei.