Letselschadebureau Kloppenburg heeft overeenstemming bereikt met de aandeelhouders van B&O Letselschade over de volledige overname van de onderneming. De overname van B&O Letselschade past in de buy en build strategie van Letselschadebureau Kloppenburg. Beide ondernemingen versterken elkaar en zijn bovendien complementair. Sinds de participatie van het Rabobank-investeringsfonds MGF, is dit de eerste overname van Letselschadebureau Kloppenburg.

Edwin van Slooten, algemeen directeur en mede-eigenaar van Letselschadebureau Kloppenburg
“Deze transactie past in onze eerder aangekondigde strategie en ambities. Letselschadebureau Kloppenburg stuurt  aan op een verdere ontwikkeling en innovaties met een hoogwaardige data- en kennisgedreven dienstverlening.
De overname komt de goede reputatie en uitstraling van beide bedrijven ten goede. Daarnaast zal het leiden tot schaalvoordelen en het vergroten van de capaciteit en flexibiliteit van de gehele organisatie.”

Joke van Beelen, directeur B&O letselschade
“Door onze krachten te bundelen met Letselschadebureau Kloppenburg zetten wij een mooie stap voor de toekomst. Groei en ontwikkeling is belangrijk in onze branche. Middels deze samenwerking met Letselschadebureau Kloppenburg maken we een professionaliseringsslag en verbeteren wij onze dienstverlening. Zo kunnen wij ons blijven focussen op onze kerntaken en persoonlijk betrokken blijven bij onze cliënten.”