MTA is uitgeroepen tot beste industriële toeleverancier van Nederland 2019 in de categorie Best Knowledge. Een bekroning die volledig in lijn ligt met de strategie van MTA om zo vroeg mogelijk in product- en productieontwikkeling kennis toe te voegen. Patrick Geerts, Chief Commercial Officer en mede-eigenaar van MTA: “Een prachtig resultaat. Onze kracht ligt in het verbinden van onze mechatronische én productietechnische expertise met de uitdagingen van onze klanten. Daarvoor investeren we duurzaam in een transparante klantrelatie en is MTA inmiddels uitgegroeid tot strategisch partner van gerenommeerde OEM’s”.

Tijdens de uitreiking werd MTA geroemd om zijn intense betrokkenheid om het product van de klant tot een succes te maken. Thomas Paulen, CEO VanBerlo, gerenommeerd industrieel ontwerpbureau: “Al 15 jaar werken wij hecht samen met MTA. Zij snappen wat het belang is van een product voor de eindgebruiker en dat je niet alleen voor de technisch beste oplossing moet gaan. Dat is knap en maakt het een échte partner voor VanBerlo”.

Verbinden
MTA heeft afgelopen jaren geïnvesteerd in expertise op gebied van systeemontwikkeling en werkt intensief samen met zijn klanten en technologiepartners. Richard van Lieshout, Chief Technical Officier MTA: “Kennis hebben van technologische innovaties is één. De échte opgave ligt in het verbinden van system development & engineering, industrialisatie, productie, project- en supply chain management. Dat zorgt voor waarde voor onze klanten”.

Best Knowledge DISCA’19
De prijs is één van de Dutch Industrial Supplier & Customer Awards 2019 (DISCA’19) die dit jaar voor de achttiende keer werden uitgereikt. Het is een initiatief van LINK Magazine in samenwerking met ING en ISAH Business Software. Uniek aan deze prijs is dat bedrijven door klanten moeten worden genomineerd. MTA heeft eerder in de finale gestaan en is volgens de jury ‘een system supplier die bereid is over een lange periode risicodragend te investeren in ontwikkeling van de klant. Het bedrijf is zeer goed op de hoogte van uiteenlopende technologische innovaties en wil graag vanaf de eerste schets met de klant meedenken. MTA is sterk in eerste proto’s en seriebouw.’ Meer informatie linkmagazine.nl.

MGF is aandeelhouder in MTA.