Groeikapitaal voor buy & build plannen

Letselschadebureau Kloppenburg is een vooruitstrevende speler op de Nederlandse letselschade markt en behartigt de belangen van letselschadeslachtoffers. MGF brengt groeikapitaal in waarmee de onderneming versneld kan groeien middels buy & build. Tegelijkertijd is met behulp van de Rabobank een buy-out gerealiseerd van twee aandeelhouders. Het management wordt per heden gevoerd door Edwin van Slooten en Peter Sonder.

Edwin van Slooten, algemeen directeur en mede-eigenaar van Letselschadebureau Kloppenburg
“In de afgelopen jaren hebben wij een sterke reputatie opgebouwd in de Nederlandse letselschade markt. Dit is met name te danken aan onze focus op hoogwaardige kwalitatieve dienstverlening. Ook hebben we veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van de organisatie en een innovatieve ICT-omgeving. Vanwege de versnipperde markt zien we veel mogelijkheden voor groei, zowel autonoom als door middel van overnames. Deze groeiambitie willen we graag realiseren met de professionele ondersteuning van MGF.”

 Heimen Smit, investment manager bij MGF, over de participatie
“Kloppenburg is een toonaangevende speler met een schaalbare aanpak en een sterk management team. Er vindt in toenemende mate consolidatie plaats in de markt. Kloppenburg is goed gepositioneerd om verder te groeien door middel van buy & build: het aankopen van soortgelijke organisaties en het geheel uitbouwen tot een grote speler. Wij zijn volledig complementair met het management team van Kloppenburg. We zijn er van overtuigd dat we het natuurlijk partnerschap, essentieel in de samenwerking met al onze deelnemingen, uitstekend vorm kunnen geven.

Over Letselschadebureau Kloppenburg

Letselschadebureau Kloppenburg, gevestigd te Amersfoort, is actief in belangenbehartiging van letselschadeslachtoffers door heel Nederland. Veruit de meeste hulp wordt geboden aan slachtoffers van verkeersongevallen en bedrijfsongevallen. De ervaren letselschade experts van Kloppenburg ondersteunen letselschadeslachtoffers bij het verhalen van (letsel)schade door te onderhandelen met de (verzekeraar van) de aansprakelijke partij. De menselijke maat speelt daarin een belangrijke rol. De reputatie van Kloppenburg, in combinatie met een schaalbare aanpak van letselschade dossiers en een sterk management team, biedt een sterke basis voor verdere groei.