MGF presenteerde in de Brookz500 hun plannen voor de komende jaren. In het eerste kwartaal 2024 zal MGF naar verwachting uit-geïnvesteerd’ zijn. Met enig voortschrijdend inzicht, veel energie en enthousiasme wordt nu aan een vervolgfonds gewerkt.
De eerste twee fondsen van MGF waren een succes, maar het investeerderstrio blijft scherp op verbeteringen. De klassieke management buy-out is hen op het lijf geschreven, maar een onderneming met groeistuipen vraagt een andere benadering en aanpak.

‘Bij een buy-out is het belangrijk om de onderneming goed op de rails te houden en zowel de ondernemer als de onderneming te faciliteren in de optimale ontwikkeling’, legt Damen uit. ‘Een onderneming met groeistuipen kan veel meer aandacht en ondersteuning gebruiken. Zeker als er sprake is van groei door middel van overnames zal de ondernemer graag ondersteund worden. Ook in de daaropvolgende integratie-uitdagingen. Om die reden zal ons team worden uitgebreid om dit meer actieve aandacht te kunnen geven.

Meer weten over de plannen voor Fonds 3 van MGF? Lees hier het hele artikel over MGF in  Brookz500 editie 2024. Of neem contact met ons op.