Per 1 december heeft een directiewisseling plaatsgevonden bij OCS+. Wesley Bosma (1991) is vanaf heden de nieuwe managing director. Bosma is sinds 2012 in dienst bij OCS+. In 2018 heeft hij samen met oprichter Robbert Starre een management buy out gerealiseerd en extra werkkapitaal ge­creëerd met MGF. Hierdoor kon het groeitempo van OCS+ worden vast­gehouden.De twee oprichters van OCS+, Robbert Starre en Harro Hoencamp, blijven verbonden aan OCS+ en verleggen hun focus meer naar Business Development. Beiden blijven als Founder / Executive Advisor betrokken, waarbij Robbert Starre tevens als aandeelhouder aanblijft.

Visie op de toekomst
De nieuwe managing director heeft een duidelijke visie op de toekomst. “Wij vinden dat elke medewerker altijd en overal het beste uit zichzelf móét kunnen halen. Medewerkers bepalen namelijk bij de meeste bedrijven het resultaat. Als zij zich gewaardeerd voelen,” vervolgt Bosma, “zorgt dat voor een beter rendement.
OCS+ vraagt eigenzinnig door, ook als een bedrijf al heel goed weet wat men qua werkstijl en werkomgeving wil. OCS+ biedt flexibiliteit en een “’One Stop Shop”-mogelijkheid aan opdrachtgevers en werken in co-creatie samen met architecten, project­bureaus en vastgoedontwikkelaars om zo de optimale werk­omgeving te creëren. “In het vernieuwde OCS+ Worklab in ’s-Hertogen­bosch zijn de nieuwste moge­lijk­heden te ervaren op het gebied van een hybride werkomgeving.  De nieuwe OCS+ website brengt onze toekomstvisie helder voor het voetlicht” aldus Bosma.